Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 31 of 31
  1. #21
    Lesser Hivemind Node Feldspar's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    634
    Ditto, maybe it's Opera's way of saving us from EA.

  2. #22
    Obscure Node grok23's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    1
    I noticed the same problem a while back, but was able to fix it using Opera's own content blocking system.

    How to fix it:

    1. Open RPS in Opera.
    2. Right click anywhere on the page that isn't a link.
    3. Choose block content.
    4. Click on the banner ad to the right of the RPS logo.
    5. Click on done in the top right of the browser.

    RPS should load as normal again.

  3. #23
    Obscure Node
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    5
    I guess it has to come to that. I don't ad-block anything but I will make an exception here. Thanks for the tip.

  4. #24
    Network Hub Duckee's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    191
    Quote Originally Posted by grok23 View Post
    I noticed the same problem a while back, but was able to fix it using Opera's own content blocking system.

    How to fix it:

    1. Open RPS in Opera.
    2. Right click anywhere on the page that isn't a link.
    3. Choose block content.
    4. Click on the banner ad to the right of the RPS logo.
    5. Click on done in the top right of the browser.

    RPS should load as normal again.
    Grok23 fixed this issue for me. Thank god.

  5. #25
    Network Hub elephant god's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    338
    I've had a few problems with the ads here, but I've been using Opera since before it was free, so a few problems here and there are nothing i can't fix.

    Right now though, I can't at all log into the comments system. tried it with chrome and it works fine. I think it's since the reply system changed. I'm not such a frequent commenter, but please, in the true spirit of PC gaming, account for the underdog and fix the site for opera users!

  6. #26
    Lesser Hivemind Node apricotsoup's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    988
    I'm an opera user with no problems, which looking over this I'll attribute to my content blocker :/

    May come back after running some tests but so far all is normal.

  7. #27
    Lesser Hivemind Node lasikbear's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    New York Shitty
    Posts
    547
    Anyone else having problems with the main site in Opera at the moment? Seems to have broken in the past half hour.

  8. #28
    Activated Node
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    56
    Quote Originally Posted by lasikbear View Post
    Anyone else having problems with the main site in Opera at the moment? Seems to have broken in the past half hour.
    It's working fine for me, but I have been forced to content block in the past to use the site at all as all the previous posts mention. If you take the dark path you may find it works again.

    (which reminds me I should subscri..ah paypal still. Always the same problems :/)

  9. #29
    Obscure Node
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    in london, from hungary
    Posts
    11
    another opera user sayin hi
    i read the site via the rss feed, so i rarely see the main page
    also, why can i not start a thread XI i want a thread i can call my own
    first i thought it's opera related but it was the same in firefox
    Last edited by rapchee; 01-06-2012 at 08:51 PM.

  10. #30
    Lesser Hivemind Node Feldspar's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    634
    Quote Originally Posted by rapchee View Post
    another opera user sayin hi
    i read the site via the rss feed, so i rarely see the main page
    also, why can i not start a thread XI i want a thread i can call my own
    first i thought it's opera related but it was the same in firefox
    I'd imagine the not being able to start a thread is due to the current form of keeping spambots from posting, not sure if it means you need a certain postcount or length of membership or some more arcane form of measurement (my money's on the quantum spin of any sub-atomic particles emitted from your left ear).

  11. #31
    Obscure Node
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    in london, from hungary
    Posts
    11
    Quote Originally Posted by Feldspar View Post
    I'd imagine the not being able to start a thread is due to the current form of keeping spambots from posting, not sure if it means you need a certain postcount or length of membership or some more arcane form of measurement (my money's on the quantum spin of any sub-atomic particles emitted from your left ear).
    i suppose i could buy this brand new sub-atomic particle measurer! youtube.com/wysiwyg

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •